Corona-proof uitjes Citypoint

Vanaf 1 juni mogen we weer! Genieten van het zonnetje op de terrasjes, heerlijk uiteten, naar de bioscoop en uiteraard genieten van de leukste dagjes uit.

Ook bij Citypoint zijn wij volop bezig om onze uitjes corona-proof te maken. Vanaf 1 juni kun je bij ons weer jouw uitjes boeken tot maximaal 30 personen en uiteraard op 1,5 meter afstand. Binnenkort faciliteren we wellicht jouw groepsactiviteit, met uiteraard de nodige maatregelen.

In Breda hebben wij een tof aanbod opgezet en bieden wij meer dan 20 corona proof uitjes die voldoen aan alle richtlijnen. In ieder genoeg keuze voor jou om een supertof uitje neer te zetten. Ook in Den Bosch en Utrecht zijn wij druk bezig met het aanpassen van activiteiten, zodat jij in de stad naar keuze kunt genieten van het zomerse weer tijdens een van onze corona-proof activiteiten.

Activiteiten in de buitenlucht

In Breda hebben wij diverse activiteiten samengesteld die wij in deze 1,5 meter economie kunnen faciliteren. Zo kan je bij ons, tot 30 personen, komen suppen of kano├źn met jouw gezelschap. Heerlijk weer iets actiefs ondernemen en lachen met jouw vrienden, familie of team. Naast deze activiteiten op het water kun je bij ons ook streetgolfen of bijlwerpen, op uiteraard gepaste afstand.

Dineren en lunchen buitenshuis

Ook wij zijn aan het aftellen, vanaf 1 juni kunnen we weer uiteten en genieten van een drankje op het terras. Ook bij ons kan je samen met jouw gezelschap komen barbecue├źn. Wij verzorgen voor jouw een overheerlijke barbecue met diverse stukken vlees, vis, stokbrood etc. Wil jij gezellig met jouw gezelschap gaan picknicken in het park? Bij ons kan je een van onze picknickarrangementen kiezen en genieten van al het lekkers dat te vinden is in de picknickmand..

Benieuwd naar alle corona-proof uitjes die wij aanbieden in onze steden? Bekijk dit op onze pagina om op de hoogte blijven van alle activiteiten die wij aanbieden..

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *