Éen contactpersoon

U staat centraal!
U krijgt uw eigen contactpersoon die van boeking tot uitvoering u begeleid in uw dagje uit

Alles onder 1 dak!

Alles onder 1 dak? Ja echtwaar meer dan 150 activiteiten, restaurants, vervoersmogelijkheden en verblijfsaccomodaties!

Één offerte en factuur!

Omdat Citypoint alles onder 1 dak heeft, ontvangt u ten alle tijden maar 1 offerte en 1 factuur.

Normale tarieven

De prijzen van Citypoint zijn inclusief BTW en daarnaast doen wij niet aan boekingskosten of andere bijkomende narigheidjes

Groepsactiviteit Den Bosch

Ben jij altijd de persoon die wordt aangekeken als er een groepsactiviteit Den Bosch gepland moet worden? Jij beschikt over een speciaal talent dat altijd iedereen jou vraagt naar toffe activiteiten Den Bosch. Echter kost het ook jou ook ontzettend veel tijd en moeite om tussen al de activiteiten Den Bosch een leuke groepsactiviteit te vinden. Bij Citypoint doen wij niet aan narigheidjes en onvoorziene kosten. Bij ons heb je 1 contactpersoon en regelen wij samen met jou jullie dagje uit! Wij zorgen ervoor dat ook jij de groepsactiviteit Den Bosch kan beleven als de rest van de groep! Gewoon lekker genieten en het boeken van het uitje is een feestje.

Citypoint activiteit Den Bosch

Citypoint biedt in Den Bosch verschillende activiteiten aan. Keuze uit meer dan 150 activiteiten, hotels, eetgelegenheden of vervoersmogelijkheden. De keuze van de activiteiten is met zorg samengesteld en getest waardoor jij gegarandeerd een perfect uitje zult vinden. Heb je liever een samengesteld pakket? We hebben voor jou gewoon een aantal toffe arrangementen samengesteld welke voordelig zijn gesprijst. Mocht een activiteit er niet tussen staan, bel ons dan even op 076 220 13 65  en wij gaan ermee aan de slag!

Citypoint is van de 1 op 1 benadering, je krijgt één contactpersoon die jou van aanvraag tot uitvoer begeleid. Je ontvangt een toffe kaart waarin alles staat beschreven zodat jullie je activiteit Den Bosch optimaal kunnen beleven! Je ontvangt van Citypoint één factuur vóór jullie dagje uit. En niet geheel onbelangrijk, je bent niet duurder uit! Wij rekenen geen extra kosten of andere nare bijkomstigheden.

Contact opnemen met Citypoint voor jouw groepsactiviteit Den Bosch

Citypoint is al meer dan 5 jaar bekend in Den Bosch op het gebied van activiteiten en groepsactiviteiten. Wij helpen jou met het boeken van jullie dagje uit.
Bekijk vandaag nog ons leuke aanbod activiteiten in Den Bosch en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heb je nog vragen? Bel dan even met Sandor van Citypoint op 076 220 13 65. Mailen kan natuurlijk ook via info@citypoint.nl

Hoe werkt het?

stap1

Kies je stad

We hebben drie filters geplaatst op de site. Hiermee kun je zoeken op budget per persoon, het soort gezelschap en welke soort activiteit je graag wilt. Het gebruik van deze filters is niet noodzakelijk, maar geeft je voorbeelden die voor jou van toepassing zijn. 

Staat jouw activiteit er niet tussen? Bel ons even op 06 48767966 en we stellen ook voor jouw een geweldig dagje uit samen.

Selecteer activiteiten

Heb je iets gevonden wat perfect bij jouw dagje uit past? Druk dan op toevoegen. Hiermee wordt jouw activiteit in jouw dagje uit geplaatst. Je kunt deze altijd bekijken met de knop rechts bovenin de website:)

stap2
stap3-300x300

Vraag offerte of informatie aan

Na het selecteren van je activiteiten klik je  rechts bovenin op “Jouw dagje uit “. Hier maak je een keuze tussen informatie aanvragen of een offerte.

Hierna vul je jouw NAW-gegevens en bijkomende zaken in. Vervolgens druk je op verzenden. Vanaf dat moment gaan wij aan de slag.

Geniet van jouw dagje uit!

Jij hebt zojuist je boeking bij Citypoint geplaatst en gaat een onvergetelijke dag beleven. Dit alles zonder zorgen en extra inspanning.

Een week van tevoren ontvang je netjes een mail met daarin een aantal tips, zoals de beste parkeergelegenheid en de plaatselijke kroeg voor jouw onvergetelijk dagje uit!

stap44-300x300-copy

Liever even babbelen?

sandor

Laat Sandor je terug bellen!

Of bel ons op 076 220 13 65

Hoe geweldig zou het zijn als jij je hele dagje uit op één plek kunt regelen? Geen problemen met het benaderen van verschillende partijen en het betalen van verschillende rekeningen. Citypoint neemt al deze zorgen voor jou uit handen!

0