Zelf samen stellen

"Handig om te gebruiken!"

Stad

Soort activiteit

Kies je dagje uit!

ALL PRODUCTS

Solextour Breda

Back to the sixties, start je Solex en maak een mooie tour door de stad Breda en omgeving. Je kiest je eigen gezelschap en je maakt je eigen tour. De solextour vindt plaats op 2 dagdelen en duurt 2,5 uur.
Prijzen vanaf € 27,50 p.p.

 

Inclusief:

Brandstof
 Pechhulp
Routebeschrijving

 

Escape City Game

De Escape City Game is een spannende groepsactiviteit. In dit bijzondere Escape-spel is de binnenstad het decor. Jullie worden op pad gestuurd met een box vol sloten en raadsels.
Prijzen vanaf € 32,50 p.p.

 

Inclusief:

Begeleiding
 Tactische hints
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

BBQ Boot Den bosch

Authentieke Deense sloep met BBQ.
Ooit voer deze visserssloep over Scandinavische wateren, nu vaart hij jullie over Bossche stromen. Uniek is dat je invloed hebt op de vaarroute! Prijzen vanaf € 56,00 p.p.

 

Inclusief:

Boothuur, brandstof, schipper
 Onbeperkt bier/fris/wijn
 Vlees, salades , brood
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

Borrelboot Breda

Heerlijk genieten van een Borrelboot met standaard hapjes of luxe borrel hapjes. Een rondvaart met ondertussen een lekker borrelhapje. Prijzen vanaf € 32,00 p.p.

 

Inclusief:

Boothuur, brandstof, schipper
 Onbeperkt bier/fris/wijn
Borrelhapjes
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Street Golf

De rage uit Parijs! Streetgolf met een echte golfclub en een speciaal ontworpen streetgolf bal, dwars door de straten van de binnenstad. Deze twee uur durende activiteit kent altijd een winnaar die een prijs ontvangt. Prijzen vanaf € 26,95 p.p.

BBQ Boot Breda

2,5 uur varen door de singels van Breda terwijl je geniet van een uitgebreide BBQ Boot. Op het water wordt gezorgd voor een onvergetelijk diner aan boord van een van de luxe sloepen.

 

Inclusief:

Boothuur, brandstof, schipper
 Onbeperkt bier/fris/wijn
 Vlees, salades , brood
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Disco Boot Breda

De Disco boot is hét arrangement als je van een feestje houdt. De ideale pre party voordat jullie de stad gaan verkennen. Prijzen vanaf € 31,50 p.p.

 

Inclusief:

Boothuur, brandstof, schipper
 Toffe geluidsinstallatie
 Onbeperkt bier/fris/wijn
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Lipdub Breda

Dit is het moment… Om al die jaren playbacken voor de spiegel met een tandenborstel, shampoo fles of bus deodorant om te zetten naar de trend van dit moment: een lipdub!
Prijzen vanaf € 37,40 p.p.

Borrel Boot Den Bosch

Ooit voer deze visserssloep over Scandinavische wateren, nu vaart hij jullie over Bossche stromen. Terwijl de houten sloep door het water glijdt gaan de drankjes en hapjes rond. Prijzen vanaf € 33,50 p.p.

Bootje varen Breda met Schipper

Met een ervaren schipper bootje varen? Je vaart over het Bredase water in een luxe sloep. Het tarief van deze activiteit is afhankelijk van de duur van de rondvaart.

 

Inclusief:

Boothuur, brandstof, schipper
 Te boeken met drankjes en eten
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

LOL met de Bossche bol

Samen met Tante Annie op pad! Deze activiteit staat garant voor 2 uur lang plezier! Luister goed of je het Zoete lieve Gerrit lied al kan horen. Lachen, gieren en brullen. Prijzen vanaf € 32,50 p.p.

 

Inclusief:

Gegarandeerd de slappe lach garantie
 Onbeperkt drankjes
 Ook allergieën of gluten vrij is geen probleem
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Escape room Den Bosch

Zin in een spannend dagje uit? Ga dan de uitdaging aan en probeer te ontsnappen uit de verschillende kamers! Prijzen vanaf € 21,00 p.p. (afhankelijk van de groepsgrootte)

 

Inclusief:

 Bar aanwezig
 Competitie element tijdens deze activiteit
 Ook geschikt voor grote groepen
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Solex tocht Den Bosch

Terug in de tijd of een vet cool vervoersmiddel. Van jong tot oud geniet van deze 3 uur durende solex tocht. Geniet optimaal met uw gezelschap van al het moois dat Den Bosch te bieden heeft.
Prijzen vanaf € 41,50 p.p.

 

Inclusief:

 Huur, brandstof, uitleg
 Inclusief 1 consumptie: bier/fris/wijn
 Garantie op wind door je haren
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Suppen Breda

Suppen, superleuk om te doen en nog gezond ook! Samen met je vrienden het water op, een tour door de singel van Breda. Een intensieve en gezellige workout op het water! Prijzen vanaf € 17,00 p.p

Flyboarden

Flyboarden, dé nieuwste sensatie op het gebied van watersport! Je vliegt hierbij over het water en duikt als een dolfijn. Flyboarden is uitermate geschikt voor sportieve gezelschappen.
Prijzen vanaf € 68,00 p.p.

 

 

Inclusief:

Boothuur, brandstof
 Begeleiding
 Onvergetelijke ervaring
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Koffie- en Gebak Boot Breda

Bij deze koffie en gebak bootkoffie- en gebakboot ga je 1 of 2 uur varen door Breda. Hierbij zal er aan boord een uitgebreid assortiment vanassortiment van verschillende gebakjes aan boord staanzijn, waar je lekker van kan genieten met een kop koffie of thee. Prijzen vanaf € 26,95 p.p.

Lunchboot Breda

Varend door Breda genieten van een uitgebreide lunchboot bestaande uit verschillende harde, zachte en zoete broodjes. Bij dit arrangement ga je 1, 1,5 of 2 uur een heerlijk tochtje varen met versbereide broodjes. Prijzen vanaf € 32,45 p.p.

Bubbel voetbal

Bubble ball is de nieuwste trend van Nederland op het gebied van groepsactiviteiten. Op het moment dat de scheidsrechter fluit begint de Bubble ball voetbalwedstrijd en is het lachen, gieren en brullen. Prijzen vanaf € 26,46 p.p.

 

 

Inclusief:

Scheidsrechter
 2 doelen
 Videomateriaal
 
Prijs voor het winnende team
 Zaalhuur ( indien u voor binnen kiest )
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Kanovaren Breda

Kanovaren in Breda, zo ontdek je de singels op een geheel unieke manier. Met een kano maakt u een mooie tocht waarbij de wegen en auto’s nauwelijks meer te zien zijn.
Prijzen vanaf € 16,50 p.p.

 

Inclusief:

Route beschrijving
 Waterdicht tonnetje voor uw spullen
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Loungeboot Breda

De Loungeboot is de perfecte manier om even tot rust te komen tijdens jullie personeelsuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje of jullie dagje weg. Prijzen vanaf € 12,95 p.p.

 

Inclusief:

Route beschrijving
 Speaker
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Outdoor activiteit The Jackass Breda

Outdoor activiteit The Jackass, Vrijgezellenuitje bij uitstek, waarbij de vrijgezel zijn grenzen behoorlijk gaat verleggen! Een geweldig leuke dag voor en met de vrijgezel, waar plezier en vriendschap voorop staan. De duur is 3 uur. Prijzen vanaf € 50,00 p.p.

 

Inclusief:

Dag vullend programma
 Toepasselijk T-shirt vrijgezel
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Airsoft Breda

De nieuwe rage! Airsoft, in een prachtig bosrijk gebied nabij Breda nemen jullie het tegen elkaar op om tot winnaar van de dag gekroond te worden. Prijzen vanaf € 51,95 p.p.

 

 

Inclusief:

Koffie of thee bij ontvangst
Complete  uitrusting (gezichtsbescherming, bril, wapen)
Magazijn met 300 BB’s p.p.
Rambo of the day shirt voor de ‘beste’ speler

 

Footgolf Breda

Footgolf is niet zomaar een bal in de hole trappen. Het vergt zowel inzicht, precisie als traptechniek van de spelers! Hiernaast moet ook rekening worden gehouden met elementen als wind, water en hindernissen. Prijzen vanaf € 22,00 p.p.

Escape Room Breda

De spanning stijgt en de temperatuur loopt op in de escape room. Ben je in staat om het hoofd koel te houden en om alle uitdagingen, puzzels en raadsels op te lossen om binnen 48 minuten te kunnen ontsnappen? Prijzen vanaf € 24,00 p.p.

Sumoworstelen Breda

Sumoworstelen is een Japanse vechtsport waar dikke mannen in een string met elkaar worstelen. Dit is je kans om als echte sumoworstelaar de ring in te gaan. Het is een hilarisch spel voor zowel worstelaars als toeschouwers. Prijzen vanaf € 13,00 p.p.

Lasergamen Breda

In een duistere verlaten Amerikaanse havenloods is een grote laser-arena gebouwd. Heb je stalen zenuwen in het heetst van de strijd? Dan is lasergamen echt iets voor jou!
Prijzen vanaf € 11,00 p.p.

Gin and Tonic tasting Breda

Maak jouw uitje compleet met een Gin & Tonic workshop. Een gezellige activiteit om je middag of avond mee te vullen. Tijdens de tasting leer je 4 verschillende Gin & Tonics kennen die worden geserveerd met verschillende garnituren. Prijzen vanaf €22,- per persoon.

 

Inclusief:

4 gin tonicss
 Verschillende garnituren
 Unieke locatie in Breda
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

 

Shotjes Workshop Breda

Shots is dé shooterbar van Brabant. Tijdens deze interactieve shotjes workshop sta je een groot gedeelte van de tijd zelf achter de bar. Jullie maken gezamenlijk meerdere shots. Prijzen vanaf € 24,00 p.p.

Outdoor Paintball Breda

Heb je altijd al gedroomd om als militair met een geweer door het bos te jagen op de vijand? Door diverse spellen te spelen die tactisch lastig zijn, is dit meer dan alleen paintball.
Prijzen vanaf € 33,95 p.p.

High Tea Boot Breda

Samen met je vrienden of familie met de luxe high-tea-boot varen door de singels van Breda. Hierbij krijg je een royale high tea geserveerd op de boot met koffie, thee en water.
Prijzen vanaf € 54,45 p.p.

Paaldans workshop Breda

Deze activiteit staat garant voor  onwijs veel plezier! Op het moment dat de muziek begint te lopen is het lachen, gieren en brullen . Prijzen vanaf € 27,50 p.p.

 

Inclusief:

Ontvangst met een welkomstdrankje
 Warming up
Eerste ronde: Aanleren van paaldanstechnieken deel 1
Korte pauze: Mogelijkheid tot een drankje en even bijkomen
 
Tweede ronde: Aanleren van paaldanstechnieken deel 2
Fotomoment: van foto’s en/of film van de uitvoering
Cooling down

Tafel BBQ Breda

De tafel BBQ kent geen beperkingen. Onbeperkt is onbeperkt gedurende 2 uur. Vlees, vis of vega het kan allemaal…! Prijs € 26,00 per persoon

 

Inclusief:

Nummer 1 locatie voor vrijgezellenfeesten
 Ook te boeken met onbeperkt bier/fris/wijn
 Vlees, salades , brood
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Wijnproeverij

Maak jouw uitje compleet met een wijnproeverij! Proef onder leiding van een echte wijnkenner een aantal heerlijke wijnen. Gezellig, laagdrempelig en leerzaam. Prijzen vanaf €16,50 p.p.

 

 

Inclusief:

Duidelijke uitleg en begeleiding
Inclusief 6 wijnen
Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Diner Popocatepetl Breda – Mexicaans restaurant

Dineren in hét Mexicaans van Breda al vanaf € 26,00 per persoon.

Vanaf het eerste drankje tot de late uurtjes: Popocatepetl houdt van gezelligheid, cocktails en Mexican food. Hasta Pronto!

 

Inclusief:

Centraal gelegen in de binnenstad van Breda
 Uitgebreide drankenkaart
 Mexicaanse keuken
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

 

Whisky tasting Breda

Maak jouw uitje compleet met een whisky tasting op een unieke locatie in de binnenstad van Breda.

Proef 4 verschillende whisky’s inclusief kaasplankje voor €22,- per persoon!

 

Inclusief:

4 verschillende whisky’s
 Inclusief kaasplankje
 Deskundige uitleg
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Fiets tour Breda

Met z’n tweetjes een weekendje in Breda? Of juist met het hele gezin, vriendengroep, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Met een groep mee of je eigen privégids?

De leukste manier van sightseeing is fietsen in Breda. Ontdek Breda per fiets in 2,5 uur.

 

Inclusief:

 Huur fiets
 Professionele gids
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Salsa workshop Breda

Deze activiteit staat garant voor  onwijs veel plezier! Op het moment dat de muziek begint te lopen is het lachen, gieren en brullen ( En genieten) . Prijzen vanaf € 27,50 p.p.

 

Inclusief:

Welkomstdrankje
 Warming up & Cooling down
 Techniek behandelen
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Bride wars filmactiviteit Breda

Het Verknipte Filmscript is opgebouwd uit bekende, maar ook uit nooit eerder vertoonbare scènes van de welbekende en komische film “Bride Wars”. Deze activiteit zorgt voor spektakel en amusement. Prijzen vanaf € 32,50 p.p.

 

Inclusief:

Inclusief 2 drankjes p.p
 Uitgebreide begeleiding
 Video vertoning met de gehele groep
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

The Hangover Breda

So long gay boys! Deze activiteit staat garant voor 3 uur lang plezier! Op het moment dat de camera loopt begint de film! Lachen, gieren en brullen. Prijzen vanaf € 31,50 p.p.

 

Inclusief:

 2 drankjes p.p inclusief
 Leuke begeleiding
 Eindresultaat per mail toegestuurd
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Monopoly Den Bosch

Werk goed samen en wordt de bezitter van de meeste gebouwen en pleinen. En vergeet niet langs start te gaan. Monopoly Den Bosch is het spel voor de echte spelletjes liefhebber!
Prijzen vanaf € 29,00 p.p.

 

Inclusief:

Inclusief 1 consumptie en flesje water voor onderweg
 Uitgebreide begeleiding
 Prijs voor het winnende team
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Arrangement vrijgezellenfeest vrouwen Breda

Vrijgezellenfeest vrouwen, simpelweg geslaagd!

 

Dit vrouwen vrijgezellenfeest in Breda is een compleet feestje voor alle vrouwelijke vrijgezellen. Optimaal genieten in het centrum van Breda middels 2 activiteiten en een lekkere High Tea.

 

Gedurende dit 4 uur durend spektakel zal de vrijgezel haar vrijgezellenbestaan nooit meer vergeten.

 

 

Jullie starten deze dag met een High tea boot tocht van 2 uur, optimaal genieten op een luxe sloep met een schipper.
Tijdens de boottocht hebben jullie een uitgebreide high tea tot jullie beschikking.

Na de 2 uur durende boottocht gaan jullie door met de activiteit Bride Wars.
Deze 2 uur durende activiteit leidt jullie in 2 of meer groepen door Breda.

 

Jullie gaan een Hollywood film opnemen aan de hand van het script.
Echter is het script door elkaar gehaald en doen jullie per team verschillende scenes van de film. Op het eind worden de scenes van beide groepen samengevoegd tot een mooie film.

 

Dit pakket staat garant voor plezier, een glimlach en relaxen!
Bekijk hieronder de volledige beschrijving van het pakket vrijgezellenfeest vrouwen.

Arrangement vrijgezellenfeest Jackass

Jackass, de naam zegt het al!

 

Dit vrijgezellenfeest kun je het  best beschrijven als een aflevering van Jackass.
Gedurende dit 8 uur durend programma word je voorzien van adrenaline en blauwe plekken.

 

 

Dit mannen vrijgezellenfeest in Breda overstijgt alle vrijgezellenfeesten. De naam Go Hard or Go home verraad het al een beetje, afhaken is geen optie in deze ultieme rush van adrenaline en geweld!

 

Het pakket bestaat uit 2 activiteiten diner (inclusief drankjes)
Gedurende dit 8 uur durend spektakel zal de vrijgezel zijn vrijgezellenbestaan nooit en te nimmer meer vergeten.

 

Om ervoor te zorgen dat jullie deze dag goed door komen is er aan alles gedacht. Jullie worden voorzien van goed en veel eten onder het genot van een biertje ( of fris) en krijgen uiteraard om op te starten een goede bak met koffie.

 

Dit pakket staat garant voor plezier, actie, adrenaline en blauwe plekken!
Bekijk hieronder de volledige beschrijving van het pakket vrijgezellenfeest Jackass

Luchtballon Breda

Een tocht met een luchtballon is een prachtige belevenis die je nooit meer zal vergeten. Overwin je angsten, stap in de ballonmand en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring. Wees welkom aan boord! Prijzen vanaf € 145,00 p.p.

Limousine Lunch

Misschien heeft u er nooit van gehoord, maar het is een veel gekozen arrangement onder bedrijven en vrijgezellenfeesten. De Limousine lunch! Geniet van de lekkerste broodjes van onze cateraar, geniet van de ontspannende rit. Prijzen vanaf € 13,50 p.p. excl. rit kosten

Tapasboot Breda

Rondtocht over de singels van Breda, terwijl je geniet van een uitgebreide tapasboot. Op het water wordt gezorgd voor een onvergetelijk diner op een van de luxe sloepen.
Prijzen vanaf € 70,95 p.p.

Karten Breda

Karten is een sensationele race-ervaring op ons indoor kartcircuit met snelle stukken, kort bochtenwerk en een fly-over! Een normale heat duurt 12 minuten; de instructie 15 minuten (inclusief omkleden).
Prijzen vanaf € 17,35 p.p.

Crazy 88

Crazy 88, een interactief hilarisch stadsspel waar humor, lef en actie voor nodig zijn. Ideaal als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met vooral veel gezelligheid.  Prijzen vanaf € 27,00 p.p.

High-wine-boot Breda

Genieten op de wateren van Breda met een High wine. De onbeperkte wijn én fris zullen zeker bijdragen aan veel plezier. Wie daag je uit om met jou dit avontuur aan te gaan? Prijzen vanaf € 30,25 p.p.

Bubbel voetbal 11 mei

Bubble ball is de nieuwste trend van Nederland op het gebied van groepsactiviteiten. Op het moment dat de scheidsrechter fluit begint de Bubble ball voetbalwedstrijd en is het lachen, gieren en brullen.

Actieprijs voor 11 mei is 23,50 per persoon (groepsgrootte van 6 minimaal 6 personen is aan te raden)

 

 

Inclusief:

Scheidsrechter
 2 doelen
 Videomateriaal

Fighting with the stars

3 uur lang laten zien dat jij de ultieme winnaar bent van deze dag. Laat je directe rechtse spreken en kroon jezelf tot “boxer of the day”. Garantie op adrenaline en onwijs veel plezier.

 

Inclusief:

 Intensieve begeleiding
 Inclusief 2 flesjes water per persoon
 Prijs voor de winnaar
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Pannenkoeken Breda

“Het eerste Pannenkoeken restaurant in het centrum van Breda met de lekkerste traditioneel gebakken pannenkoeken van Brabant.

Met meer dan 50 verschillende toppings!

Prijzen vanaf 12,45 per persoon

 

Choco Happy day

Gek op chocola! Ontdek alles wat je met chocola kan doen, massieve bonbons maken, gezichtsmasker en zelfs cacao snuiven. Met deze ultieme 3 uur durende Choco Happy Day versterk je jouw relatie met chocola op een leuke wijze! Vanaf € 43,00 p.p.

 

Inclusief:

Gegarandeerd de slappe lach garantie
 Onbeperkt drankjes
 Ook allergieën of gluten vrij is geen probleem
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

Escape room Nijmegen (grote groepen)

Groepen van 20 t/m 50 personen kunnen nu de escape sensatie beleven! De Escape Arena is dé manier om met een grote groep aan de slag te gaan.

Inclusief:

Uitermate geschikt voor grote groepen
 Unieke locatie
 Ook te combineren met lunch,diner en borrel
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Pannenkoekenboot Nijmegen

Pannenkoekenboot in Nijmegen!

We varen 75 minuten op de Waal waar je een prachtig uitzicht hebt over het natuurgebied de Ooijpolder, de skyline van de stad en de Nijmeegse bruggen. Ook kun je de nieuwe nevengeul bij Lent vanaf het water bewonderen!

 

Inclusief:

Rondvaart van 75 minuten
 Oneindig veel toppings
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

3-gangen Chef’s Special menu bij Barbier Breda

Dineren in een mysterieuze setting in de binnenstad van Breda. Ouderwetse gezelligheid en sfeer gaan samen met luxe moderne gerechten. Geniet van een speciaal, door de chef geselecteerd 3-gangen menu voor € 31,50 per persoon.

 

Inclusief:

3 gangen menu
 Uitgebreide drankenkaart
 Open keuken
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Speedboot Breda

Met een rotgang over het water met meer dan 300 pk. Houd jij wel van een beetje actie en snelheid?
Vraag vrijblijvend een offerte aan! Prijzen vanaf € 275,00 (30 min)

 

Inclusief:

Boothuur, brandstof, schipper
 Adrenaline kick garantie
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Office party filmactiviteit

Het Verknipte Filmscript is opgebouwd uit bekende, maar ook uit nooit eerder vertoonbare scènes van de nieuwe en komische film “The Office Party”. The Office Party is de droom van iedere medewerker. Prijzen vanaf € 32,50 p.p.

Voetbal quiz Breda

De voetbalquiz! Deze quiz staat garant voor 1,5 uur lang lachen, gieren en brullen. Ben jij koning voetbal en sluit jij deze middag af als winnaar? Prijzen vanaf € 27,50 p.p.

 

Inclusief:

2 drankjes per persoon inbegrepen
 Professionele begeleiding
 Prijs voor de winnaar
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Pub quiz Breda

Deze pub quiz is de gezelligste quiz van Nederland. Lachen, gieren en brullen tijdens dit 1,5 uur durend spektakel! Een gepersonaliseerde quiz? Alles is mogelijk! Prijzen vanaf € 27,00 p.p.

 

Inclusief:

Professionele begeleiding
 2 drankjes per persoon: bier/fris/wijn
 Prijs voor de winnaar
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Wandel speurtocht Den Bosch

De speurtocht leidt je langs de mooiste plekjes van de Den Bosch. Maar dan moet je natuurlijk wel je best doen om de juiste route te vinden. Ben jij de nieuwe Sherlock Holmes ?
Prijzen vanaf € 19,50 p.p.

 

Inclusief:

Inclusief koffie en thee
 Uitgebreide routekaart
 Prijs voor de winnaars
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
 Inclusief flesje water voor onderweg

Ganzenbord Den Bosch

Levend ganzenbord! Ga terug in de tijd en gebruik de binnenstad van Den bosch als speelveld. Beland jij in de put of kroon je jezelf tot de beste van het gezelschap?
Prijzen vanaf € 26,50 p.p.

 

Inclusief:

Inclusief 1 consumptie en flesje water voor onderweg
 Uitgebreide begeleiding
 Prijs voor het winnende team
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Arrangement Actief vrijgezellenfeest Breda

Actief vrijgezellenfeest, als dat geen zweten wordt 😉

 

 

Dit vrijgezellenfeest is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en duurt 5 uur.
Centraal bij dit vrijgezellenfeest staat actie en plezier.

 

 

Door middel van 2 activiteiten gaat jullie groep een actieve dag tegemoet
Jullie beginnen de dag met een 2 uur durend potje streetgolf, over komen waaien uit Parijs en inmiddels erg populair onder onze gasten.
Samen met een instructeur gaan jullie 2 uur lang op pad en gaan jullie allemaal voor die hole in one.

 

 

Dit keer niet op een golfbaan maar zoals de naam al doet vermoeden in en rondom de binnenstad van Breda. Holes zijn vervangen voor objecten en de balletjes zijn zo’n 80% lichter.
Absolute fun tijdens deze activiteit.

 

 

Na deze activiteit verkassen jullie naar het overdekte strand van Breda. Hier staat een welkoms drankje op jullie te wachten.
Jullie zullen jezelf hier ontpoppen tot ware Robinsons. De eetproef, de evenwicht balk & de samensmelting, bereid je erop voor want wellicht staat jou wel een van deze dingen te wachten.

 

 

Ten slotte zorgen wij voor een geweldig BBQ Beach Diner, 2 uur lang genieten van een uitgebreide BBQ maaltijd om jullie dag af te sluiten

 

 

Dit pakket staat garant voor plezier, actie, adrenaline!
Bekijk hieronder de volledige beschrijving van het pakket actief vrijgezellenfeest.

Arrangement ontdek Breda Breda

Ontdek Breda,

 

Dit pakket is geschikt voor iedereen die interesse heeft in de stad Breda.
Gedurende dit 4 uur durend programma ga je op pad in Breda. Zowel ter voet als met de boot!

 

Het pakket bestaat uit 2 activiteiten en een lunch.

 

Om ervoor te zorgen dat jullie deze dag goed door komen is er aan alles gedacht. Jullie worden dus voorzien van een goede lunch.

 

Dit pakket staat garant voor plezier, informatie en een goede portie strijd!
Bekijk hieronder de volledige beschrijving van het pakket ontdek breda

 

Inclusief:

4 uur durend programma
 2 activiteiten
 Lunch inbegrepen
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Arrangement teamuitje for the boys Breda

Teamuitje for the boys, optimaal genieten met je team

 

 

Dit teamuitje is eigenlijk alles wat je nodig hebt. Of je nu een voetbalteam, hockeyteam of curlingteam bent. Dit pakket sluit aan op al jullie wensen.
Centraal op deze dag staat natuurlijk samenwerken en genieten!

 

 

Door middel van dit 6 uur durend programma zal jij en jouw team het uitje van het seizoen beleven.
De dag in opgedeeld in 2 activiteiten van 2 uur en een diner van ongeveer 2 uur.

 

 

Uiteraard is een drankje nuttigen noodzakelijk op een teamuitje. Daarom hebben wij activiteiten gekozen waar dit geen enkel probleem is.
Ook de diner locatie is centraal gelegen waardoor je als afsluiting gemakkelijk op stap kunt met je gehele team in Breda

 

 

Het pakket bestaat uit 2 activiteiten en diner ( exclusief drankjes)
Dit is overigens wel mogelijk om bij te boeken

 

 

Dit pakket staat garant voor plezier, actie, adrenaline en blauwe plekken!
Bekijk hieronder de volledige beschrijving van het pakket Teamuitje for the boys

Arrangement Go hard or Go Home Breda

Go Hard or Go Home. Beter dan dit word het niet!

 

Dit mannen vrijgezellenfeest in Breda overstijgt alle vrijgezellenfeesten. De naam Go Hard or Go home verraad het al een beetje, afhaken is geen optie in deze ultieme rush van adrenaline en geweld!

 

Het pakket bestaat uit 2 activiteiten en een lunch, diner en snacks.
Gedurende dit 8 uur durend spektakel zal de vrijgezel zijn vrijgezellenbestaan nooit en te nimmer meer vergeten.

 

Om ervoor te zorgen dat jullie deze dag goed door komen is er aan alles gedacht. Jullie worden voorzien van goed en veel eten onder het genot van een biertje ( of fris) en krijgen uiteraard om op te starten een goede bak met koffie.

 

Dit pakket staat garant voor plezier, actie, adrenaline en blauwe plekken!
Bekijk hieronder de volledige beschrijving van het pakket Go Hard or Go Home.

Picknick Breda

‘Lekker eten, goed gezelschap en relaxen op het grote picknickkleed. Lekker bijpraten onder het genot van een heerlijke pastasalade, wat vers fruit en een homemade choco-brownie!’  Prijzen vanaf € 13,75 p.p.

Hier jouw activiteit

Citypoint is altijd opzoek naar nieuwe partners en activiteiten. De activiteiten van Den Bosch  zijn in ontwikkeling en zullen snel geplaatst worden. Heb of ken jij een potentiële partner? Stuur ons even een mailtje naar info@citypoint.nl of bel ons op 06-48767966

Moord diner Den Bosch

Heeft u zin in een spannend, culinair en origineel avondje uit? Dan is ons moorddiner geschikt voor u! U kiest voor een driegangendiner of een uitgebreid buffet en wij begeleiden u door dit gave spel.
Prijzen vanaf € 43,50 p.p.

Lingo Den Bosch

Speel jij ook altijd fanatiek mee als Lingo op televisie is?
Nou, dit is je kans om eens echt te testen hoe goed jij bent! Levensecht Lingo spelen, wie heeft er een uitgebreid woordenschat? Game On! Prijzen vanaf € 17,00 p.p.

Kookworkshop Breda

Kookworkshop! Het gezelligste en lekkerste uitje voor vrienden, familie en/of collega’s. Onder begeleiding van de chef-kok maak je de lekkerste gerechten. Voor de drankjes en afwas wordt gezorgd! Prijzen vanaf €39,- per persoon.

Limousine

Breng jouw gasten met onze geweldige limousine naar de diverse locaties en geniet onderweg van een heerlijk borrel. Onze limousines worden regelmatig ingezet voor feesten, waarbij de mogelijkheden ongekend zijn. Prijzen vanaf € 165,00.

Dj-kinderfeest Breda

Speciaal voor jarigen hebben we het junior dj-kinderfeest. Tijdens dit feestje krijgen de kinderen de kans om kennis te maken met de wereld van de dj’s en de muziek die daarbij hoort.
Prijzen vanaf € 22,00 p.p.

Watersportactiviteiten

Voor de leukste feestjes op het water! Beleef de water sensatie in het midden van de Brabantse Biesbosch, met alle soorten watersport voor jong en oud. Samen met je vrienden, familie of collega’s een heerlijke middag op het water. Prijs is op aanvraag.

Steppen Breda

Ontdek met steppen het centrum van Breda. De steproute bevat veel oude en nieuwe opvallende gebouwen zoals het Holland Casino, De Mezz, het kasteel van Breda op het KMA-terrein en het Chassé theater. Prijzen vanaf € 14,00 p.p.

Fear Factory Breda

Durf jij de uitdaging aan? Wie krijgt als eerst zijn bord met exotisch eten leeg en wie haalt de eindstreep van het parcours? Dit drie uur durende Fear Factory programma is te boeken vanaf 10 personen.
Prijzen vanaf € 37,50 p.p.

Hengstenbal Breda

Hengstenbal is een combinatie van paintball en een uitdagend Jackass programma waarbij je fysiek en mentaal tot het uiterste gedreven wordt. De prijzen van dit 6 uur durend programma zijn vanaf € 77,00 p.p.

Cabrio Partybus Breda

Maak de reis naar je bestemming met de cabrio bus. Dit maakt uw reis in één klap tot een onvergetelijke ervaring. Deze bussen bieden vele mogelijkheden. De cabrio bus is erg populair vanwege de ruimte en open achterkant.