Beer pong

2 uur lang laten zien dat jij de beer pong koning van je vrienden bent. Tijdens dit spel ga je 2 varianten van beer pong spelen en zorgen wij voor een onvergetelijke activiteit.

Inclusief:

 Intensieve begeleiding
 Inclusief 4 drankjes per persoon
 Prijs voor de winnaar
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Categorieën: ,

Beschrijving van de activiteit

Beer pong

Dé activiteit voor vrijgezellen die op zoek zijn naar een actieve activiteit met de nodige lol!

Deze activiteit is verdeelt in 2 delen. Het eerste deel ga je in 2 of meer groepen beer pong spelen. Het is de bedoeling dat de bal in een van de 10 cups van de tegenstander komt. In plaats van kleine bekers op een tafel maken we gebruik van grote tonnen die fungeren als cups. Er worden afhankelijk van de groepsgrootte een aantal potjes gespeeld waarna er een 2 groepen een persoon naar voren schuiven om de finale te spelen. Deze finale bepaald wie er met de prijs van Beer pong koning van de dag vandoor gaat.

Het tweede gedeelte van het spel is een andere variant van het beer pong spel. Hierbij moet met een golfclub de bal in een van de 10 cups gespeeld worden. Ook dit gedeelte is er weer een competitie die uiteindelijk bepaald wie er het beste is in het beerpongen.

Deze activiteit bestaat uit professionele begeleiding, 4 consumpties  per persoon, attributen, prijs voor de winnaar & een flinke portie adrenaline en plezier.

Combineer deze activiteit met een diner of andere activiteit

Deze activiteit is goed te combineren met leuke groepsactiviteiten zodat we jullie complete dagje weg in Breda tot in de puntjes voor jullie kunnen verzorgen. Of je nu een vrijgezellenfeest, familiedag of teamuitje gaat organiseren.

Details van de activiteit

Prijs per persoon

€ 29.50

Budget per persoon

€20,- tot €40,-

Minimaal aantal personen

8

Soort activiteit

Activiteit, Workshops

Soort gezelschap

Bedrijfsuitje, Vrienden, Vrijgezellenfeest dames, Vrijgezellenfeest heren

stad

Breda, Den Bosch

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beer pong” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0