Choco Happy day

Gek op chocola! Ontdek alles wat je met chocola kan doen, massieve bonbons maken, gezichtsmasker en zelfs cacao snuiven. Met deze ultieme 3 uur durende Choco Happy Day versterk je jouw relatie met chocola op een leuke wijze! Vanaf € 43,00 p.p.

 

Inclusief:

Gegarandeerd de slappe lach garantie
 Onbeperkt drankjes
 Ook allergieën of gluten vrij is geen probleem
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

Categorieën: ,

Beschrijving van de activiteit

Choco Happy day

Met deze Choco Happy day ga je een ultieme chocolade middag tegemoet. Ben jij helemaal gek op chocola dan is dit echt iets voor jou! Zo ga je bonbons maken, krijg je een chocolade masker en snuif je zelfs cacao!

Bij binnenkomst krijgt iedereen een lekker Bossche borrel om goed van start te gaan. Als iedereen lekker ontspannen is starten we met het maken van massieve bonbons. De volgende fase is het ChocoWelness, hier krijg je een zacht chocolade gezichtsmasker. De endorfine die vrij komt geeft een gelukzalig gevoel en heeft een ontspannende werking.

Nu iedereen helemaal in een Choco-trance zit start de lachworkshop, hierbij ga je oefeningen doen waardoor je helemaal in een deuk ligt om helemaal niets.

Je bent nu al met verschillende manieren in contact gekomen met chocola, maar er is meer! De Choco Happy day wordt afgesloten met een speciaal ontworpen apparaat wat het mogelijk maakt om cacao op te snuiven. De Chocolate Shooter zorgt er voor dat je in het gelukzalige chocoparadijs terecht komt.

Details van de activiteit

Kosten

€ 43,00 per persoon

Duur Activiteit

Deze boeking duurt 3 uur

Soort activiteit

Activiteit, Workshops

stad

Den Bosch

Soort gezelschap

Bedrijfsuitje, Familiedag, Vrienden, Vrijgezellenfeest dames

Minimaal aantal personen

8

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Choco Happy day” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0