Escape City Game Breda

De Escape City Game Breda  is een spannende groepsactiviteit. In dit bijzondere Escape-spel is de binnenstad het decor. Jullie worden op pad gestuurd met een box vol sloten en raadsels.
Prijzen vanaf € 32,50 p.p.

 

Inclusief:

Begeleiding
 Tactische hints
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

    teste

Artikelnummer: 32,50 Categorieën: ,

Beschrijving van de activiteit

Escape City game Breda

De Escape City game Breda is een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. De spanning van het spel in combinatie met het verkennen van de stad maakt de activiteit geschikt voor iedereen. Jullie beginnen de activiteit met een welkomstdrankje, terwijl de instructeur jullie alles uitlegt over deze spannende activiteit.

Jullie gaan gedurende 2,5 uur dit spel spelen in de stad, waarna jullie worden opgewacht bij de startlocatie met een drankje. De escape city game is een activiteit waarin kennis en samenwerking samenkomen.

Door de unieke uitvoering is het mogelijk om deze omgetoverde escape room met groepen tot wel 250 personen te spelen. Daarnaast wordt er middels een app bijgehouden wie er de meeste punten heeft en aan kop gaat. Ook ontvangen jullie handige tips als jullie de vraag niet kunnen beantwoorden.  De combinatie van de het speeldecor met de kist zorgen voor een onwijs toffe activiteit.

De route is goed te lopen en heeft een logische volgorde waardoor je niet van hot naar het gestuurd wordt. Daarnaast zijn er genoeg moment tijdens het spel om even rustig een drankje te doen tijdens het beantwoorden van enkele vragen.

De groep die als eerste terug is bij de startlocatie met enkel open kistjes is de winnaar van de dag en ontvangt een verdient applaus van de gehele groep.

Al met al is dit een onwijs toffe activiteit om samen met jouw gezelschap te boeken welke ook te combineren is met een BBQ of lunch

 

Inclusief:

Begeleiding
 Tactische hints
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Combineer deze activiteit met een diner of andere activiteit

Deze activiteit is goed te combineren met leuke groepsactiviteiten zodat we jullie complete dagje weg in Breda tot in de puntjes voor jullie kunnen verzorgen. Of je nu een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje gaat organiseren.

Details van de activiteit

Kosten

Prijs per persoon: € 32,50

Duur Activiteit

Deze activiteit duurt 2,5 uur

Soort activiteit

Activiteit

Budget per persoon

€21,- tot €40,-

stad

Breda

Soort gezelschap

Bedrijfsuitje, Familiedag, Vrijgezellenfeest dames, Vrijgezellenfeest heren

Minimaal aantal personen

8

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Escape City Game Breda” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0