Fighting with the stars Breda

3 uur lang laten zien dat jij de ultieme winnaar bent van deze dag. Laat je directe rechtse spreken en kroon jezelf tot “boxer of the day”. Garantie op adrenaline en onwijs veel plezier.

 

Inclusief:

 Intensieve begeleiding
 Inclusief 2 flesjes water per persoon
 Prijs voor de winnaar
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Categorie:

Beschrijving van de activiteit

Fighting with the stars Breda

Fighting with the stars Breda; deze activiteit is een van de meest geboekte arrangementen van dit moment. Ga gedurende 3 uur met jouw groep de arena in en leer alle ins en outs van het boxen. Het komt erop neer dat je tijdens deze 3 uur durende clinic de ware Rico Verhoeven in de groep zal tegenkomen waardoor jullie altijd 1-0 voor zullen staan!

Het eerste gedeelte bestaat uit een 1 op 1 spar sessie waarbij  advies wordt gegeven voor een ijzersterke rechtse.

Tijdens de training zal de begeleider jullie opdelen waarna er vervolgens wedstrijden gespeeld zullen worden van 2 minuten.

Het tweede deel van deze activiteit bestaat uit de wedstrijden. Elk koppel gaat gedurende 2 minuten een potje sparren. Vervolgens zal er op basis van techniek en rake klappen na 2 minuten een winnaar gekozen worden en zal er gewerkt worden naar een finale van 2 personen die 2 minuten met elkaar de strijd aangaan voor de felbegeerde bokaal. Kortom; deze activiteit staat garant voor een flinke portie adrenaline!

Deze activiteit is vooral populair voor vrijgezellenfeesten voor mannen en vriendenteams. Niettemin zijn vrouwen niet uitgesloten tijdens deze toffe activiteit.

Al met al is dit een onwijs toffe activiteit om samen met jouw gezelschap te boeken welke ook te combineren is met een BBQ of lunch

 

Inclusief:

 Intensieve begeleiding
 Inclusief 2 flesjes water per persoon
 Prijs voor de winnaar
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Combineer deze activiteit met een diner of andere activiteit

Deze activiteit is goed te combineren met leuke groepsactiviteiten zodat we jullie complete dagje weg in Breda tot in de puntjes voor jullie kunnen verzorgen. Of je nu een vrijgezellenfeestbedrijfsuitje of teamuitje gaat organiseren.

Details van de activiteit

Prijs per persoon

€ 34,50

Budget per persoon

€20,- tot €40,-

Minimaal aantal personen

8

Soort activiteit

Activiteit, Workshops

Soort gezelschap

Bedrijfsuitje, Vrienden, Vrijgezellenfeest dames, Vrijgezellenfeest heren

stad

Breda

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fighting with the stars Breda” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0