Kanovaren Breda

Kanovaren in Breda, zo ontdek je de singels op een geheel unieke manier. Met een kano maakt u een mooie tocht waarbij de wegen en auto’s nauwelijks meer te zien zijn.
Prijzen vanaf € 16,00 p.p.

Inclusief:

Route beschrijving
 Waterdicht tonnetje voor uw spullen
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

Categorieën: ,

Beschrijving van de activiteit

Kanovaren Breda

Kanovaren Breda, per kano beleef je de singels van Breda op een geheel unieke manier. Met een kano maak je een mooie tocht waarbij de wegen en auto’s nauwelijks meer te zien zijn.

Ontdek Breda per kano’ laat u de singels vanuit een heel ander perspectief beleven. Met een kano maak je een mooie tocht waarbij de wegen en auto’s nauwelijks meer te zien zijn.

Wat overblijft zijn de prachtige gebouwen, monumenten en natuur langs het water. Delen van de tocht waan jij je niet meer in de stad maar in een natuurgebied.

Vanaf ons ponton, gelegen aan het Spanjaardsgat, stapt u in de kano voor een tocht van ongeveer 6 kilometer. Bovendien zijn de wegen en auto’s nauwelijks te zien en wat resteert zijn de prachtige gebouwen en natuur langs het water.

De route voert u onder andere langs de Koninklijke Militaire Academie, de oude watertoren, het Chassé Park en de Seelig kazerne. Daarnaast zijn de bootjes op het water een ware attractie om te zien. De vele vrijgezellenfeesten die georganiseerd worden in Breda zijn vooral op en rondom het water te vinden. Als je geluk hebt vang je nog een biertje van een voorbij varende vrijgezel in een konijnenpak. Daarnaast varen er vele plezierbootjes die net als jullie de prachtige route op de Singels van Breda ervaren.

Al met al is dit een onwijs toffe activiteit om samen met jouw gezelschap te boeken welke ook te combineren is met een BBQ of lunch

Inclusief:

Route beschrijving
 Waterdicht tonnetje voor uw spullen
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

Combineer deze activiteit met een diner of andere activiteit

Deze activiteit is goed te combineren met leuke groepsactiviteiten zodat we jullie complete dagje weg in Breda tot in de puntjes voor jullie kunnen verzorgen. Of je nu een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje gaat organiseren.

Details van de activiteit

Kosten

Prijs per persoon: € 16,00

Duur Activiteit

Deze activiteit duurt +/- 2 uur

Soort activiteit

Activiteit

Budget per persoon

€0, tot €20

stad

Breda

Soort gezelschap

Bedrijfsuitje, Familiedag, Kinderen, Vrijgezellenfeest dames, Vrijgezellenfeest heren

Minimaal aantal personen

6

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kanovaren Breda” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0