Lipdub Breda

Dit is het moment… Om al die jaren playbacken voor de spiegel met een tandenborstel, shampoo fles of bus deodorant om te zetten naar de trend van dit moment: een lipdub!
Prijzen vanaf € 32,50 p.p.

Inclusief:

Professionele begeleiding
 Videoclip
 2 drankjes

    teste

Categorieën: ,

Beschrijving van de activiteit

Lipdub Breda

Lipdub Breda, Dit is het moment… Om al die jaren playbacken voor de spiegel met een tandenborstel, shampoofles of bus deodorant om te zetten naar de trend van dit moment!

Samen met vrienden, collega’s of familie playback je op een creatieve manier een liedje, in één take. Hilarisch, spannend, maar vooral heel leuk want… Gaat het lukken om als echte professionals zonder knippen en plakken een nummer op te nemen? Zelf een voorkeur qua nummer? Geef het door en je zult op jouw favoriete hitje een prachtige videoclip schieten.

Allereerst krijgen jullie wat tips en tricks te horen van de instructeur. Daarna zal er in het eerste gedeelte van deze activiteit ruimte zijn om de bepaalde scenes te oefenen en alle attributen te verdelen onder de bepaalde scenes. Als iedereen denkt klaar te zijn gaan we 3 keer een proef lipdub schieten alvorens we de final edition gaan opnemen.

Deze final edition zullen we filmen met een professionele camera en zal na afloop verstuurd worden naar de hoofdboeker. Deze kan dit bestand heel eenvoudig doorsturen naar alle deelnemers.

Deze activiteit staat garant voor onwijs veel plezier, humor en is ook te combineren met een lekker stukje gebak,  BBQ of lunch

 

Inclusief:

Professionele begeleiding
 Videoclip
 2 drankjes

Combineer deze activiteit met een diner of andere activiteit

Deze activiteit is goed te combineren met leuke groepsactiviteiten zodat we jullie complete dagje weg in Breda tot in de puntjes voor jullie kunnen verzorgen. Of je nu een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje gaat organiseren.

Details van de activiteit

Kosten

€ 32,50

Duur Activiteit

Deze activiteit duurt +/- 3 uur

Soort activiteit

Activiteit

Budget per persoon

€21,- tot €40,-

stad

Breda

Soort gezelschap

Familiedag, Vrijgezellenfeest dames

Minimaal aantal personen

8

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lipdub Breda” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0