Pub quiz Breda

Deze pub quiz is de gezelligste quiz van Nederland. Lachen, gieren en brullen tijdens dit 1,5 uur durend spektakel! Een gepersonaliseerde quiz? Alles is mogelijk! Prijzen vanaf € 27,00 p.p.

 

Inclusief:

Professionele begeleiding
 2 drankjes per persoon: bier/fris/wijn
 Prijs voor de winnaar
 Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

    teste

Categorieën: ,

Beschrijving van de activiteit

Pub quiz Breda

Hoe heet de moeder van Homer Simpson in de tv-serie the Simpsons? Aan wie is de animatiefilm Happy feet opgedragen? Wat voor dier is een dikdik? In welk jaar werd Nederland Europees Kampioen Voetbal? Weet jij de antwoorden op deze vragen? Dan is de pub quiz Breda zeker wat voor jou!

Speel nu de pub quiz! Een van de leukste, spannendste en compleetste van Breda. Daarnaast staat deze quiz  garant voor vertier en plezier!

Je hebt hierbij de keuze uit een algemene pub quiz, uit een speciale pub quiz voor mannen en een speciale pub quiz voor vrouwen. Ook is het mogelijk om de quiz te personaliseren. We vragen hiervoor een kleine bijdrage. Deze quiz is uitermate geschikt voor families, vrienden, vrijgezellen en bedrijfsuitjes!

Jullie worden verdeeld in koppels en teams, dit is afhankelijk van het aantal.Vervolgens strijden jullie in groepsverband om de prijzen. Onze quizmaster begeleid jullie op een enthousiaste manier en hij zal jullie helpen waar nodig en zal goed in de gaten houden of er geen valsspelers aanwezig zijn!

Wie van jullie heeft de meeste kennis en gaat er vervolgens met de felbegeerde hoofdprijs vandoor?

Bij de Pub Quiz worden jullie ontvangen in een mooie horecazaak met een lekker drankje.Vervolgens zal de quizmaster  jullie een kleine uitleg geven en verdeeld de groepjes.
Na de uitleg gaat de Pub Quiz van start, jullie krijgen vragen uit verschillende categorieën en de groep met de meeste goed beantwoorde vragen mag na afloop de hoofdprijs in ontvangst nemen en zich daarmee kronen tot winnaar van de dag!

Al met al is dit een onwijs toffe activiteit om samen met jouw gezelschap te boeken welke ook te combineren is met een BBQ of lunch

Inclusief:

 2 drankjes per persoon
 Begeleiding
Prijs voor de winnaar

Combineer deze activiteit met een diner of andere activiteit

Deze activiteit is goed te combineren met leuke groepsactiviteiten zodat we jullie complete dagje weg in Breda tot in de puntjes voor jullie kunnen verzorgen. Of je nu een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje gaat organiseren.

 

 

Details van de activiteit

Kosten

Tarief:
Normale quiz € 28,50 per persoon
Met personalisatie quiz € 32,00 per persoon

Duur Activiteit

Deze activiteit duurt 1.5 uur

Soort activiteit

Activiteit

stad

Breda

Soort gezelschap

Bedrijfsuitje, Familiedag, Vrienden, Vrijgezellenfeest dames, Vrijgezellenfeest heren

Minimaal aantal personen

8

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pub quiz Breda” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0