Streetgolf Breda

De rage uit Parijs! Streetgolf met een echte golfclub en een speciaal ontworpen streetgolf bal, dwars door de straten van de binnenstad. Deze twee uur durende activiteit kent altijd een winnaar die een prijs ontvangt. Prijzen vanaf € 26,95 p.p.

Inclusief:

 1 instructeur per groep van 10 personen
 Materialen
Prijs voor de winaar

    teste

Categorieën: , Tag:

Beschrijving van de activiteit

Streetgolf Breda

Streetgolf breda, de golfrage uit Parijs! Golfen met een echte golfclub en een speciaal ontworpen streetgolfbal, dwars door de straten van de stad. Deze twee uur durende activiteit kent altijd een winnaar die een prijs ontvangt.

Het eerste gedeelte van de activiteit zal bestaan uit een stukje historie en uitleg over de techniek. Iedereen gaat door de knietjes en perfectioneert zo zijn of haar swing. Als deze swing er in zit dan gaan de groepen op pad en begint de clinic. Verschillende objecten zullen gedurende de activiteit aangewezen worden als target, hierbij is het de bedoeling om dit target in zo min mogelijk slagen te raken. Een harde eerste slag kan dus van pas komen tijdens dit actieve uitje.
Na 3 holes wordt er een kleine pauze ingelast waarbij de voorlopige tussenstand bekend gemaakt wordt.

Uiteindelijk zullen er tussen de 8 en 10 targets gespeeld worden waarbij de ene nog moeilijker is dan de ander. De persoon die de minste slagen nodig heeft gehad om alle targets te raken ontvangt een prijs.

Deze golfvariant wordt niet op de golfbaan uitgevoerd maar dwars door de straten  daarnaast wordt streetgolf gespeeld met een echte golfclub, een speciale grasmat waarvan kan worden afgeslagen en een speciaal ontworpen streetgolfbal, deze bal is 30% van het gewicht van een normale golfbal dit zorgt voor een betere controle op korte afstanden en voorkomt gewonden in de buurt van de clinic.

Al met al is dit een onwijs toffe activiteit om samen met jouw gezelschap te boeken welke ook te combineren is met een BBQ of lunch

Inclusief:

 1 instructeur per groep van 10 personen
 Materialen
Prijs voor de winnaar

Combineer deze activiteit met een diner of andere activiteit

Deze activiteit is goed te combineren met leuke groepsactiviteiten zodat we jullie complete dagje weg in Breda tot in de puntjes voor jullie kunnen verzorgen. Of je nu een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje gaat organiseren.

Details van de activiteit

Kosten

Prijs per persoon: € 26,95

Duur Activiteit

Deze activiteit duurt +/- 2 uur

Soort activiteit

Activiteit

stad

Breda

Minimaal aantal personen

8

Soort gezelschap

Bedrijfsuitje, Familiedag, Vrienden, Vrijgezellenfeest dames, Vrijgezellenfeest heren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Streetgolf Breda” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0