Wie is de Mol Breda

Wie is de mol Breda. Probeer zoveel mogelijk geld te verdienen en de mol te ontmaskeren. Behalve als je de mol bent! Dan is het je doel om de boel te saboteren…
Prijzen vanaf € 28,10 p.p.

Inclusief:

Spelbegeleiding
 Prijs voor de winnaars
Attributen

Categorieën: ,

Beschrijving van de activiteit

Wie is de mol Breda

Wie is de mol Breda, Ontmasker… de Mol! Probeer zoveel mogelijk geld te verdienen en De Mol te ontmaskeren. Behalve als je De Mol bent! Dan is het je doel om de boel te saboteren…

Speel het spel van sabotage en bedrog; Ontmasker… de Mol! Probeer zoveel mogelijk geld te verdienen en De Mol te ontmaskeren. Behalve als je De Mol bent! Dan is het je doel om de boel te saboteren.

Tijdens dit actieve spel vinden er verschillende opdrachten plaats die zo goed mogelijk uitgevoerd moeten worden. Hoe beter de opdracht uitgevoerd wordt, hoe meer geld er opgebracht wordt. Maar, in elk team zit een Mol.

Tijdens dit spel staat samenwerken en opletten centraal. Let je even niet op dan kan er zomaar een essentiële hint aan je voorbij gaan. De Mol doet er alles aan om niet ontdekt te worden in de groep. Valt dit jou op of heb je niks in de gaten? Wie is de Mol is hét spel als je op zoek bent naar een actief stadsspel met de nodige braincrackers.

Ontmasker de Mol is echt een spel voor gezellige en fanatieke groepen. Bovendien hebben wij tal van bedrijven en vrijgezellenfeest het geheim van Wie is de Mol laten ondervinden.

Wie kun je nog vertrouwen tijdens dit spel? Ken jij de trekjes van jouw collega of vriendin? Beleef dit waanzinnige spel!

Al met al is dit een onwijs toffe activiteit om samen met jouw gezelschap te boeken welke ook te combineren is met een BBQ of lunch

Inclusief:

Spelbegeleiding
 Prijs voor de winnaars
Attributen

Combineer deze activiteit met een diner of andere activiteit

Deze activiteit is goed te combineren met leuke groepsactiviteiten zodat we jullie complete dagje weg in Breda tot in de puntjes voor jullie kunnen verzorgen. Of je nu een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje gaat organiseren.

Details van de activiteit

Kosten

Prijs per persoon € 28,10

Duur Activiteit

Deze activiteit duurt +/- 2,5 uur

Soort activiteit

Activiteit

Budget per persoon

€21,- tot €40,-

stad

Breda

Soort gezelschap

Bedrijfsuitje, Familiedag, Vrijgezellenfeest dames, Vrijgezellenfeest heren

Minimaal aantal personen

10

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wie is de Mol Breda” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0