Éen contactpersoon

U staat centraal!
U krijgt uw eigen contactpersoon die van boeking tot uitvoering u begeleid in uw dagje uit

Alles onder 1 dak!

Alles onder 1 dak? Ja echtwaar meer dan 150 activiteiten, restaurants, vervoersmogelijkheden en verblijfsaccomodaties!

Één offerte en factuur!

Omdat Citypoint alles onder 1 dak heeft, ontvangt u ten alle tijden maar 1 offerte en 1 factuur.

Normale tarieven

De prijzen van Citypoint zijn inclusief BTW en daarnaast doen wij niet aan boekingskosten of andere bijkomende narigheidjes

Bedrijfsfeest Den Bosch

Aan jou de eer om dit maal het bedrijfsfeest in Den Bosch te organiseren? Wij van Citypoint helpen je graag op weg met een platform waar je alles kunt vinden én boeken.
Het is vaak een heel gedoe om een tof en gestructureerd bedrijfsfeest neer te zetten. Hoeveel personen komen er, wat moeten we voor muziek draaien & zijn er wel genoeg hapjes. Door Citypoint organiseer jij het tofste bedrijfsfeestje in Den Bosch in tijden!
Bij Citypoint heeft u een brede keuze uit activiteiten, locaties en eetgelegenheden om een onwijs mooie dag neer te zetten. Wij hebben al meer dan 5 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsfeesten.
Door ons complete aanbod is er voor elk budget en voor elk bedrijf iets moois neer te zetten!

Citypoint Bedrijfsfeestje Den Bosch

Wij van Citypoint staan voor zorgeloos genieten, “jouw dagje uit tot in de puntjes’’ is al meer dan 5 jaar ons doel. Door jouw wensen en eisen te koppelen aan ons aanbod van meer dan 150 activiteiten, resulteert dit gegarandeerd in een onwijs mooie dag.

Het gebruik van het Citypoint platform is kinderlijk eenvoudig. Dit omdat het boeken van een dagje uit geen straf moet zijn. Wij vinden dat jij als organisator ook moet kunnen genieten van plezier en vermaak, en je niet stuk moet staren op het vinden van een perfect bedrijfsfeest den Bosch.

Wij helpen jou graag zowel voor tijdens en na het feest met de begeleiding van jullie bedrijfsfeest. Door persoonlijke benadering van een vast toegewezen contactpersoon en geen nare facturen die achteraf komen, zorgen wij ook dat jij optimaal geniet.

Ik ben opzoek naar een Bedrijfsfeest Den Bosch

Ben jij opzoek naar een bedrijfsfeest in Den Bosch? Neem gerust eens contact met ons op en vraag naar Sandor. Hij helpt je graag verder met het samenstellen van jullie onvergetelijke bedrijfsfeest! Wij kennen de stad en kunnen het jou een stuk eenvoudiger maken! Bekijk onze website: www.citypoint.nl of bel even met Sandor op 076 220 13 65

Hoe werkt het?

stap1

Kies je stad

We hebben drie filters geplaatst op de site. Hiermee kun je zoeken op budget per persoon, het soort gezelschap en welke soort activiteit je graag wilt. Het gebruik van deze filters is niet noodzakelijk, maar geeft je voorbeelden die voor jou van toepassing zijn. 

Staat jouw activiteit er niet tussen? Bel ons even op 076 220 13 65 en we stellen ook voor jouw een geweldig dagje uit samen.

Selecteer activiteiten

Heb je iets gevonden wat perfect bij jouw dagje uit past? Druk dan op toevoegen. Hiermee wordt jouw activiteit in jouw dagje uit geplaatst. Je kunt deze altijd bekijken met de knop rechts bovenin de website:)

stap2
stap3-300x300

Vraag offerte of informatie aan

Na het selecteren van je activiteiten klik je  rechts bovenin op “Jouw dagje uit “. Hier maak je een keuze tussen informatie aanvragen of een offerte.

Hierna vul je jouw NAW-gegevens en bijkomende zaken in. Vervolgens druk je op verzenden. Vanaf dat moment gaan wij aan de slag.

Geniet van jouw dagje uit!

Jij hebt zojuist je boeking bij Citypoint geplaatst en gaat een onvergetelijke dag beleven. Dit alles zonder zorgen en extra inspanning.

Een week van tevoren ontvang je netjes een mail met daarin een aantal tips, zoals de beste parkeergelegenheid en de plaatselijke kroeg voor jouw onvergetelijk dagje uit!

stap44-300x300-copy

Liever even babbelen?

sandor

Laat Sandor je terug bellen!

Of bel ons op 076 220 13 65

Hoe geweldig zou het zijn als jij je hele dagje uit op één plek kunt regelen? Geen problemen met het benaderen van verschillende partijen en het betalen van verschillende rekeningen. Citypoint neemt al deze zorgen voor jou uit handen!

0