Citypoint eerste blog

 In blog

Ik heb de eer om de eerste Citypoint blog te mogen schrijven. 4 jaar geleden zijn Vincent en ik (Sandor) begonnen met Citypoint.nl , in eerste instantie was dit puur voor de lol maar inmiddels zijn wij dagelijks bezig met onze stagiaires Nadine, Margje en Lonneke om jullie dagjes uit tot in de puntjes te regelen. Tot op heden deden wij dat zonder een leuke blog, maar daar komt vanaf nu verandering in!

In deze eerste blog stellen onze stagiaires zichzelf aan jullie voor!

– Margje ( Afstudeer onderzoek BUAS )

Mijn naam is Margje en ik studeer Leisure management aan de Breda University of Applied Sciences. Op het moment voer ik voor Citypoint een onderzoek uit naar de zakelijke markt. Hierbij wordt gekeken naar hoe Citypoint de zakelijke klant het beste kan bedienen. Naast het uitvoeren van dit onderzoek krijg ik ook de mogelijkheid om mee te denken over de ontwikkeling van Citypoint, wat een leuke uitdaging is!klant.

 

– Lonneke ( Afstudeer onderzoek BUAS )

Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de studie International Event Management aan Breda University of Applied Sciences. Voor de afstudeerfase van mijn studie ben ik nu een onderzoek aan het doen in opdracht van CityPoint

 

– Nadine ( Afstudeer onderzoek BUAS )

My name is Nadine I was born and raised in Basel, Switzerland. Back in 2015, I made the decision of moving into another country to educate myself some more. That’s how I ended up in Breda! I’ve applied at Breda University of Applied Sciences, where I pursue ever since International Leisure Management. I’m now in my 4th and final year, about to write my Bachelor Thesis at Citypoint Breda. I will research into the marketing communication of Citypoint’s ‘uitjes’ and will give them at the end advice on how to improve it

Recent Posts

Leave a Comment

0