Éen contactpersoon

U staat centraal!
U krijgt uw eigen contactpersoon die van boeking tot uitvoering u begeleid in uw dagje uit

Alles onder 1 dak!

Alles onder 1 dak? Ja echtwaar meer dan 150 activiteiten, restaurants, vervoersmogelijkheden en verblijfsaccomodaties!

Één offerte en factuur!

Omdat Citypoint alles onder 1 dak heeft, ontvangt u ten alle tijden maar 1 offerte en 1 factuur.

Normale tarieven

De prijzen van Citypoint zijn inclusief BTW en daarnaast doen wij niet aan boekingskosten of andere bijkomende narigheidjes

Personeelsfeest in Breda

Ben jij deze keer de gelukkige die het personeelsfeest mag organiseren? Wij van Citypoint helpen jou graag verder met het samenstellen van jullie personeelsfeest! Ben jij benaderd om dit jaar een onwijs vet feest neer te zetten? Waar moet je allemaal aan denken, wat is het budget, wie komt er & wie komt er niet. Allemaal zaken waar jij op dit moment druk mee bezig bent. Het aanbod is oneindig, jouw tijd niet. Bij Citypoint hebben wij het complete aanbod van personeelsfeest Breda gebundeld op één website. Hierdoor kan jij heel makkelijk en vooral snel en overzichtelijk jouw perfecte personeelsfeest samenstellen. Ook een bezoekje aan ons kantoor om 1 op 1 de wensen te bespreken is natuurlijk mogelijk. Wij bekijken samen met jouw wat de wensen vanuit het bedrijf zijn. Dit vormen wij om tot een personeelsfeest waarin alle aspecten van het bedrijf aan bod komen. Willen jullie van te voren de jaarcijfers doorspreken en daarna een tof feest beleven? Alles maar dan ook alles is mogelijk!

Citypoint personeelsfeestje Breda

Wij van Citypoint bieden al meer dan 5 jaar personeelsfeesten aan in en rondom Breda. Wij beschikken over een groot netwerk van partners waardoor het onwaarschijnlijk is dat er voor jou en het bedrijf niks tussen zit.

Onze dienst is ontzettend eenvoudig en simpel want daar houden wij van! Je filtert je voorkeuren en ziet een aanbod wat voor jouw personeelsfeest in Breda perfect geschikt is. Zowel op gebied van doelgroep, budget en locatie kun jij jouw voorkeuren aangeven. Je krijgt in feite een gepersonaliseerd aanbod in minder dan 30 seconden. Jij selecteert jouw activiteiten of locaties en wij gaan voor je aan de slag! Heb je toch liever persoonlijk contact, dan kom je toch even langs bij ons op het kantoor zodat wij jouw het perfecte personeelsfeest Breda kunnen presenteren.

Contact opnemen met Citypoint voor jouw personeelsfeestje Breda

Citypoint is al meer dan 5 jaar bekend in de stad Breda met personeelsfeesten en kunnen daarmee het organiseren van jouw personeelsfeest in Breda een stuk leuker en simpeler maken. Bekijk vandaag nog ons toffe assortiment personeelsfeesten in Breda en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heb je nog vragen? Bel dan even met Sandor van Citypoint op 076 220 13 65. Mailen kan natuurlijk ook via info@citypoint.nl

Hoe werkt het?

stap1

Kies je stad

We hebben drie filters geplaatst op de site. Hiermee kun je zoeken op budget per persoon, het soort gezelschap en welke soort activiteit je graag wilt. Het gebruik van deze filters is niet noodzakelijk, maar geeft je voorbeelden die voor jou van toepassing zijn. 

Staat jouw activiteit er niet tussen? Bel ons even op 076 220 13 65 en we stellen ook voor jouw een geweldig dagje uit samen.

Selecteer activiteiten

Heb je iets gevonden wat perfect bij jouw dagje uit past? Druk dan op toevoegen. Hiermee wordt jouw activiteit in jouw dagje uit geplaatst. Je kunt deze altijd bekijken met de knop rechts bovenin de website:)

stap2
stap3-300x300

Vraag offerte of informatie aan

Na het selecteren van je activiteiten klik je  rechts bovenin op “Jouw dagje uit “. Hier maak je een keuze tussen informatie aanvragen of een offerte.

Hierna vul je jouw NAW-gegevens en bijkomende zaken in. Vervolgens druk je op verzenden. Vanaf dat moment gaan wij aan de slag.

Geniet van jouw dagje uit!

Jij hebt zojuist je boeking bij Citypoint geplaatst en gaat een onvergetelijke dag beleven. Dit alles zonder zorgen en extra inspanning.

Een week van tevoren ontvang je netjes een mail met daarin een aantal tips, zoals de beste parkeergelegenheid en de plaatselijke kroeg voor jouw onvergetelijk dagje uit!

stap44-300x300-copy

Liever even babbelen?

sandor

Laat Sandor je terug bellen!

Of bel ons op 076 220 13 65

Hoe geweldig zou het zijn als jij je hele dagje uit op één plek kunt regelen? Geen problemen met het benaderen van verschillende partijen en het betalen van verschillende rekeningen. Citypoint neemt al deze zorgen voor jou uit handen!

0