Éen contactpersoon

U staat centraal!
U krijgt uw eigen contactpersoon die van boeking tot uitvoering u begeleid in uw dagje uit

Alles onder 1 dak!

Alles onder 1 dak? Ja echtwaar meer dan 150 activiteiten, restaurants, vervoersmogelijkheden en verblijfsaccomodaties!

Één offerte en factuur!

Omdat Citypoint alles onder 1 dak heeft, ontvangt u ten alle tijden maar 1 offerte en 1 factuur.

Normale tarieven

De prijzen van Citypoint zijn inclusief BTW en daarnaast doen wij niet aan boekingskosten of andere bijkomende narigheidjes

Personeelsfeest Den Bosch

Ben jij ook degene naar wie altijd gekeken wordt als er een personeelsfeest in Den Bosch georganiseerd moet worden? Streelt het je dat men in je organisatietalent geloofd, maar zie je als een berg op tegen de tijd en energie die het gaat kosten om alles uit te zoeken op internet. Welke activiteiten zijn er allemaal? Wat zijn passende locaties? Hoe plan ik dat alles op rolletjes verloopt en op elkaar is afgestemd? Dat is een hele uitdaging zowel wat betreft de voorbereiding als ook alle verschillende betalingen. Bij Citypoint zorgen wij ervoor dat je ook als organisatietalent vanaf de eerste minuut kan genieten van het komende personeelsfeest in Den Bosch. De diensten van Citypoint ontzorgen je en maken het hele boekingsproces aangenaam en eenvoudig voor je. Citypoint zorgt ervoor dat ook voor jou het personeelsfeest in Den Bosch vanaf de eerste minuut een feestje is.

Citypoint personeelsfeesten Den Bosch

Citypoint biedt personeelsfeesten in verschillende steden met meer dan 150 activiteiten, restaurants, vervoersmogelijkheden en verblijfsaccommodaties! De keuze is groot en flexibel samengesteld. Mocht je een andere samenstelling van een pakket wensen dan is ook die mogelijkheid aanwezig. Je start met het kiezen van de stad van voorkeur uit de lijst van steden. Met behulp van de filters kun je eenvoudig de activiteiten kiezen. Wij hebben een brede keuze aan activiteiten voor een personeelsfeest in Den Bosch, actief, rustig, buiten, binnen, er is voor ieder wat wils. Mocht een activiteit er niet tussen staan, bel ons dan even op 076 220 13 65 en wij gaan ermee aan de slag!

Citypoint houdt van een persoonlijke benadering, je krijgt één contactpersoon die jou van boeking tot uitvoering zal begeleiden. Een week van tevoren ontvang je een mail met tips, voor dit onvergetelijke personeelsfeest in Den Bosch! Je ontvangt van Citypoint één factuur voor het gehele pakket. En niet geheel onbelangrijk, je bent niet duurder uit! Wij rekenen geen boekingskosten door en er is geen sprake van andere onvoorziene kosten.

Contact opnemen met Citypoint

Citypoint is “thuis” in de stad en kunnen daarmee het organiseren van jouw personeelsfeest in Den Bosch een stuk leuker en simpeler te maken. Snel en zonder zorgen! Bekijk vandaag nog ons leuke aanbod personeelsfeesten in Den Bosch en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heb je nog vragen? Bel dan even met Sandor van Citypoint op 076 220 13 65. Mailen kan natuurlijk ook via info@citypoint.nl

Hoe werkt het?

stap1

Kies je stad

We hebben drie filters geplaatst op de site. Hiermee kun je zoeken op budget per persoon, het soort gezelschap en welke soort activiteit je graag wilt. Het gebruik van deze filters is niet noodzakelijk, maar geeft je voorbeelden die voor jou van toepassing zijn. 

Staat jouw activiteit er niet tussen? Bel ons even op 076 220 13 65 en we stellen ook voor jouw een geweldig dagje uit samen.

Selecteer activiteiten

Heb je iets gevonden wat perfect bij jouw dagje uit past? Druk dan op toevoegen. Hiermee wordt jouw activiteit in jouw dagje uit geplaatst. Je kunt deze altijd bekijken met de knop rechts bovenin de website:)

stap2
stap3-300x300

Vraag offerte of informatie aan

Na het selecteren van je activiteiten klik je  rechts bovenin op “Jouw dagje uit “. Hier maak je een keuze tussen informatie aanvragen of een offerte.

Hierna vul je jouw NAW-gegevens en bijkomende zaken in. Vervolgens druk je op verzenden. Vanaf dat moment gaan wij aan de slag.

Geniet van jouw dagje uit!

Jij hebt zojuist je boeking bij Citypoint geplaatst en gaat een onvergetelijke dag beleven. Dit alles zonder zorgen en extra inspanning.

Een week van tevoren ontvang je netjes een mail met daarin een aantal tips, zoals de beste parkeergelegenheid en de plaatselijke kroeg voor jouw onvergetelijk dagje uit!

stap44-300x300-copy

Liever even babbelen?

sandor

Laat Sandor je terug bellen!

Of bel ons op 076 220 13 65 

Hoe geweldig zou het zijn als jij je hele dagje uit op één plek kunt regelen? Geen problemen met het benaderen van verschillende partijen en het betalen van verschillende rekeningen. Citypoint neemt al deze zorgen voor jou uit handen!

0