Éen contactpersoon

U staat centraal!
U krijgt uw eigen contactpersoon die van boeking tot uitvoering u begeleid in uw dagje uit

Alles onder 1 dak!

Alles onder 1 dak? Ja echtwaar meer dan 150 activiteiten, restaurants, vervoersmogelijkheden en verblijfsaccomodaties!

Één offerte en factuur!

Omdat Citypoint alles onder 1 dak heeft, ontvangt u ten alle tijden maar 1 offerte en 1 factuur.

Normale tarieven

De prijzen van Citypoint zijn inclusief BTW en daarnaast doen wij niet aan boekingskosten of andere bijkomende narigheidjes

Wat ga je dit jaar doen met jullie teamuitje?

Het is lastiger dan je dacht om een teamuitje in Breda te organiseren. De lat ligt steeds hoger, het kost jou veel tijd en stress om alles voor het teamuitje Breda goed op elkaar af te stemmen.
Deze stress is niet meer nodig , jij hoeft je luie stoel niet meer uit om het teamuitje te regelen. Wij gaan er samen met jou voor zorgen dat dit een geslaagd teamuitje wordt in het altijd gezellige Breda.

Citypoint ontzorgt en regelt alles ook voor teamuitjes in Breda

Citypoint biedt teamuitjes in verschillende steden met meer dan 150 activiteiten,restaurants, vervoersmogelijkheden en verblijfsaccomodaties. Er is een enorme keuze aan samengestelde pakketten voor een teamuitje in Breda
Mocht je een aanpassing willen op de samenstelling van het pakket aan is dat ook altijd mogelijk. Voor het teamuitje Breda zijn wij degene die jou gaan helpen.

Hoe werkt het om teamuitjes in Breda te realiseren?

Je start met het kiezen van de stad van voorkeur uit de lijst van steden. Met behulp van filters kun je eenvoudig de activiteiten kiezen. Wij hebben een brede keuze aan activiteiten, ook voor jou teamuitje. Actief, rustig, binnen, buiten ,bijna alles is mogelijk in Breda. Mocht je een activiteit missen die je graag met je team in Breda wilt doen? Bel ons dan even op 076 220 13 65. en wij gaan voor jou en je team aan de slag.

Contact opnemen met Citypoint

Citypoint heeft al meer dan 5 jaar ervaring met teamuitjes in Breda. Onze missie is het regelen van teamuitjes een stuk simpeler te maken. Eenvoudig, snel en zonder zorgen! Bekijk vandaag nog ons leuke aanbod teamuitjes in Breda en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heb je nog vragen? Bel dan even met Sandor van Citypoint op 076 220 13 65. Mailen kan natuurlijk ook via info@citypoint.nl

Hoe werkt het?

stap1

Kies je stad

We hebben drie filters geplaatst op de site. Hiermee kun je zoeken op budget per persoon, het soort gezelschap en welke soort activiteit je graag wilt. Het gebruik van deze filters is niet noodzakelijk, maar geeft je voorbeelden die voor jou van toepassing zijn. 

Staat jouw activiteit er niet tussen? Bel ons even op 076 220 13 65 en we stellen ook voor jouw een geweldig dagje uit samen.

Selecteer activiteiten

Heb je iets gevonden wat perfect bij jouw dagje uit past? Druk dan op toevoegen. Hiermee wordt jouw activiteit in jouw dagje uit geplaatst. Je kunt deze altijd bekijken met de knop rechts bovenin de website:)

stap2
stap3-300x300

Vraag offerte of informatie aan

Na het selecteren van je activiteiten klik je  rechts bovenin op “Jouw dagje uit “. Hier maak je een keuze tussen informatie aanvragen of een offerte.

Hierna vul je jouw NAW-gegevens en bijkomende zaken in. Vervolgens druk je op verzenden. Vanaf dat moment gaan wij aan de slag.

Geniet van jouw dagje uit!

Jij hebt zojuist je boeking bij Citypoint geplaatst en gaat een onvergetelijke dag beleven. Dit alles zonder zorgen en extra inspanning.

Een week van tevoren ontvang je netjes een mail met daarin een aantal tips, zoals de beste parkeergelegenheid en de plaatselijke kroeg voor jouw onvergetelijk dagje uit!

stap44-300x300-copy

Liever even babbelen?

sandor

Laat Sandor je terug bellen!

Of bel ons op 076 220 13 65

Hoe geweldig zou het zijn als jij je hele dagje uit op één plek kunt regelen? Geen problemen met het benaderen van verschillende partijen en het betalen van verschillende rekeningen. Citypoint neemt al deze zorgen voor jou uit handen!

0