Éen contactpersoon

U staat centraal!
U krijgt uw eigen contactpersoon die van boeking tot uitvoering u begeleid in uw dagje uit

Alles onder 1 dak!

Alles onder 1 dak? Ja echtwaar meer dan 150 activiteiten, restaurants, vervoersmogelijkheden en verblijfsaccomodaties!

Één offerte en factuur!

Omdat Citypoint alles onder 1 dak heeft, ontvangt u ten alle tijden maar 1 offerte en 1 factuur.

Normale tarieven

De prijzen van Citypoint zijn inclusief BTW en daarnaast doen wij niet aan boekingskosten of andere bijkomende narigheidjes

Teamuitjes Den Bosch

Het is zover, het jaarlijkse teamuitje moet weer worden uitgezocht. Loop je vaak tegen die eindeloze zoektocht van activiteiten aan? Komen jullie er met het budget nooit aan uit? Of hebben jullie gewoon zin in iets anders dan altijd maar die bowlingbaan om de hoek? Kies dan is voor een uniek teamuitje in Den Bosch geregeld door Citypoint! Doordat Citypoint alles uit handen neemt, scheelt dit een hoop geregel en ook nog is een hoop tijd.

Mogelijkheden teamuitje Den Bosch

Citypoint biedt teamuitjes in verschillende steden met meer dan 150 activiteiten, restaurants, vervoersmogelijkheden en verblijfsaccommodaties. Op onze website kan er gekozen worden uit een pakket of een zelf gekozen dag indeling. Door middel van de filterkeuzes kom je uit op de meest geschikte mogelijkheden voor teamuitjes in Den Bosch.

Omdat we het zo gemakkelijk mogelijk willen maken voor jullie bestaat de website uit drie filters. Allereerst kies je je stad, daarna selecteer je de activiteiten die je wilt en allerlaatst maak je een keuze tussen het uitvragen van informatie of een offerte.

Contact opnemen met Citypoint

Heb je nog vragen over Teamuitjes Den Bosch, aarzel niet om je vraag of opmerking te stellen. Deze beantwoorden wij uiteraard graag! Sandor staat je graag te hulp voor al je vragen en/of opmerkingen. Je kunt contact opnemen via een e-mail naar info@citypoint.nl of mocht je liever willen bellen kan dat naar het telefoonnummer 076 220 13 65.

Hoe werkt het?

stap1

Kies je stad

We hebben drie filters geplaatst op de site. Hiermee kun je zoeken op budget per persoon, het soort gezelschap en welke soort activiteit je graag wilt. Het gebruik van deze filters is niet noodzakelijk, maar geeft je voorbeelden die voor jou van toepassing zijn. 

Staat jouw activiteit er niet tussen? Bel ons even op 076 220 13 65 en we stellen ook voor jouw een geweldig dagje uit samen.

Selecteer activiteiten

Heb je iets gevonden wat perfect bij jouw dagje uit past? Druk dan op toevoegen. Hiermee wordt jouw activiteit in jouw dagje uit geplaatst. Je kunt deze altijd bekijken met de knop rechts bovenin de website:)

stap2
stap3-300x300

Vraag offerte of informatie aan

Na het selecteren van je activiteiten klik je  rechts bovenin op “Jouw dagje uit “. Hier maak je een keuze tussen informatie aanvragen of een offerte.

Hierna vul je jouw NAW-gegevens en bijkomende zaken in. Vervolgens druk je op verzenden. Vanaf dat moment gaan wij aan de slag.

Geniet van jouw dagje uit!

Jij hebt zojuist je boeking bij Citypoint geplaatst en gaat een onvergetelijke dag beleven. Dit alles zonder zorgen en extra inspanning.

Een week van tevoren ontvang je netjes een mail met daarin een aantal tips, zoals de beste parkeergelegenheid en de plaatselijke kroeg voor jouw onvergetelijk dagje uit!

stap44-300x300-copy

Liever even babbelen?

sandor

Laat Sandor je terug bellen!

Of bel ons op 076 220 13 65

Hoe geweldig zou het zijn als jij je hele dagje uit op één plek kunt regelen? Geen problemen met het benaderen van verschillende partijen en het betalen van verschillende rekeningen. Citypoint neemt al deze zorgen voor jou uit handen!

0