Wij regelen jouw vrijgezellenfeest tot in de puntjes…

Kies je stad!

Vrijgezellenfeest Den Bosch

Ben je gevraagd om een vrijgezellenfeest in Den Bosch te organiseren, voor je vriend, vriendin, broer, zus? Wat een eer! En wat een uitdaging! Je wilt er natuurlijk het leukste vrijgezellenfeest in Den Bosch ooit van maken. Maar hoe? Waar moet je beginnen? Wat kan? Waar? Een hele zoektocht door een wirwar van websites met aanbod. Vervolgens moet je met allerlei partijen contact opnemen voor informatie en om uit te zoeken of het aanbod op elkaar afgestemd kan worden. Dat is al een klus op zich en dan moet het gesteggel over betalingen nog beginnen. Het vrijgezellenfeest in Den Bosch moet nog starten en jij bent al uitgeput. Maar dan heb je niet gerekend op Citypoint! Bij Citypoint willen wij dit proces aangenaam maken voor de organisator, dus voor jou! Onze diensten zorgen ervoor dat het vrijgezellenfeest Den Bosch voor iedereen vanaf de eerste minuut genieten is.

Citypoint vrijgezellenfeesten Den Bosch

Citypoint biedt vrijgezellenfeesten in verschillende steden met meer dan 150 activiteiten, restaurants, vervoersmogelijkheden en verblijfsaccommodaties! Je kunt kiezen tussen allerlei activiteiten die wij hebben tevoren hebben samengesteld of je stelt naar wens je eigen pakket samen. Je kiest uit de lijst van steden jouw stad en met onze filters kun je snel en eenvoudig de gewenste activiteiten kiezen. Er is voor ieder wat wils, of je nu iets rustigs zoekt of iets actiefs, binnen of buiten voor vrijgezellenfeesten Den Bosch, wij hebben een brede keuze. Mocht er een activiteit toch niet tussen staan, bel ons dan even op 06-4876966 en wij gaan ermee aan de slag!

Je krijgt van boeking tot uitvoering één contactpersoon die je persoonlijk zal begeleiden. Een week van tevoren ontvang je via de mail een aantal tips, om je nog beter te faciliteren voor het leukste feestje ooit! Je ontvangt van Citypoint één factuur. En heel belangrijk je bent niet duurder uit! Citypoint doet niet aan boekingskosten of andere bijkomende kosten.

Contact opnemen met Citypoint

Citypoint is “thuis” in de stad van je keuze en daarmee kunnen wij het organiseren van jouw vrijgezellenfeest in Den Bosch een stuk leuker en eenvoudiger maken. Snel en zonder zorgen! Bekijk vandaag nog ons bijzondere aanbod vrijgezellenfeesten Den Bosch en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heb je nog vragen? Bel dan even met Sandor van Citypoint op 06-48767966. Mailen kan natuurlijk ook via info@citypoint.nl

Éen contactpersoon

U staat centraal!
U krijgt uw eigen contactpersoon die van boeking tot uitvoering u begeleid in uw dagje uit

Alles onder 1 dak!

Alles onder 1 dak? Ja echtwaar meer dan 150 activiteiten, restaurants, vervoersmogelijkheden en verblijfsaccomodaties!

Één offerte en factuur!

Omdat Citypoint alles onder 1 dak heeft, ontvangt u ten alle tijden maar 1 offerte en 1 factuur.

Normale tarieven

De prijzen van Citypoint zijn inclusief BTW en daarnaast doen wij niet aan boekingskosten of andere bijkomende narigheidjes

Hoe werkt het?

stap1

Kies je stad

We hebben drie filters geplaatst op de site. Hiermee kun je zoeken op budget per persoon, het soort gezelschap en welke soort activiteit je graag wilt. Het gebruik van deze filters is niet noodzakelijk, maar geeft je voorbeelden die voor jou van toepassing zijn. 

Staat jouw activiteit er niet tussen? Bel ons even op 06 48767966 en we stellen ook voor jouw een geweldig dagje uit samen.

Selecteer activiteiten

Heb je iets gevonden wat perfect bij jouw dagje uit past? Druk dan op toevoegen. Hiermee wordt jouw activiteit in jouw dagje uit geplaatst. Je kunt deze altijd bekijken met de knop rechts bovenin de website:)

stap2
stap3-300x300

Vraag offerte of informatie aan

Na het selecteren van je activiteiten klik je  rechts bovenin op “Jouw dagje uit “. Hier maak je een keuze tussen informatie aanvragen of een offerte.

Hierna vul je jouw NAW-gegevens en bijkomende zaken in. Vervolgens druk je op verzenden. Vanaf dat moment gaan wij aan de slag.

Geniet van jouw dagje uit!

Jij hebt zojuist je boeking bij Citypoint geplaatst en gaat een onvergetelijke dag beleven. Dit alles zonder zorgen en extra inspanning.

Een week van tevoren ontvang je netjes een mail met daarin een aantal tips, zoals de beste parkeergelegenheid en de plaatselijke kroeg voor jouw onvergetelijk dagje uit!

stap44-300x300-copy

Liever even babbelen?

sandor

Laat Sandor je terug bellen!

Of bel ons op 06 48767966

Hoe geweldig zou het zijn als jij je hele dagje uit op één plek kunt regelen? Geen problemen met het benaderen van verschillende partijen en het betalen van verschillende rekeningen. Citypoint neemt al deze zorgen voor jou uit handen!

0