Wij regelen jouw dagje uit tot in de puntjes…

Kies je stad!

Vrijgezellenfeest mannen Den Bosch

Ben jij de persoon die op zoek moet naar het vrijgezellenfeest mannen Den Bosch? Het zoeken naar een geschikt vrijgezellenfeest kost vaak enorm veel tijd en energie. Het begint met de mogelijkheden en het budget in kaart brengen van de groep. Als dit alles is geregeld mag jij als verantwoordelijke nog op zoek gaan naar geschikte en leuke activiteiten in en rondom Den Bosch. Jij als organisator kan pas genieten als alles tot in de puntjes is geregeld. Je bent enorm veel tijd kwijt om een perfect vrijgezellenfeest samen te stellen. Je wilt immers niet dat de groep teleurgesteld is. Wij van Citypoint willen ook jouw zorgen uit handen nemen en optimaal laten genieten van het vrijgezellenfeest Den Bosch mannen editie. Dit moet een onvergetelijk feest zijn voor zowel jou als de hele groep!

Vrijgezellenfeest Den Bosch mannen editie

Citypoint biedt vrijgezellenfeesten aan in drie steden. In Breda, Den Bosch en Nijmegen hebben wij meer dan 200 activiteiten, eetgelegenheden en hotels! Door het complete aanbod kan jij erg eenvoudig een keuze maken tussen verschillende activiteiten voor een vrijgezellenfeest. Of je nu gaat wake boarden of solex rijden. Alles maar dan ook alles kan. Wij staan garant voor het eenvoudig regelen en boeken van jouw vrijgezellenfeest mannen in Den Bosch. Onder andere door de filters die Citypoint gebruikt is het zeer eenvoudig om jouw vrijgezellenfeest mannen in Den Bosch samen te stellen. En mocht het toch niet lukken, dan bel je ons gewoon even op 06-4876966!

Bij Citypoint houden we van klantgericht werken en we denken graag met je mee! Wij zorgen er samen voor dat jij de ‘’WAUW’’ factor in jullie dagje uit bent. Wij helpen jou graag met dit onvergetelijke dagje uit. Citypoint is transparant, we werken met één contactpersoon en één factuur. Onnodig geregel en onverwachte toeslagen…. daar houden wij niet van.

Contact opnemen met Citypoint

Citypoint heeft al een aantal jaren ervaring met vrijgezellenfeesten in Den Bosch. Ons doel is om het organiseren van jouw vrijgezellenfeest mannen Den Bosch een stuk leuker te maken. Bekijk snel het geweldige aanbod vrijgezellenfeest Den Bosch mannen en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heb je nog vragen, bel dan even met Sandor van Citypoint op 06-48767966. Mailen kan natuurlijk ook via info@citypoint.nl

Éen contactpersoon

U staat centraal!
U krijgt uw eigen contactpersoon die van boeking tot uitvoering u begeleid in uw dagje uit

Alles onder 1 dak!

Alles onder 1 dak? Ja echtwaar meer dan 150 activiteiten, restaurants, vervoersmogelijkheden en verblijfsaccomodaties!

Één offerte en factuur!

Omdat Citypoint alles onder 1 dak heeft, ontvangt u ten alle tijden maar 1 offerte en 1 factuur.

Normale tarieven

De prijzen van Citypoint zijn inclusief BTW en daarnaast doen wij niet aan boekingskosten of andere bijkomende narigheidjes

Hoe werkt het?

stap1

Kies je stad

We hebben drie filters geplaatst op de site. Hiermee kun je zoeken op budget per persoon, het soort gezelschap en welke soort activiteit je graag wilt. Het gebruik van deze filters is niet noodzakelijk, maar geeft je voorbeelden die voor jou van toepassing zijn. 

Staat jouw activiteit er niet tussen? Bel ons even op 06 48767966 en we stellen ook voor jouw een geweldig dagje uit samen.

Selecteer activiteiten

Heb je iets gevonden wat perfect bij jouw dagje uit past? Druk dan op toevoegen. Hiermee wordt jouw activiteit in jouw dagje uit geplaatst. Je kunt deze altijd bekijken met de knop rechts bovenin de website:)

stap2
stap3-300x300

Vraag offerte of informatie aan

Na het selecteren van je activiteiten klik je  rechts bovenin op “Jouw dagje uit “. Hier maak je een keuze tussen informatie aanvragen of een offerte.

Hierna vul je jouw NAW-gegevens en bijkomende zaken in. Vervolgens druk je op verzenden. Vanaf dat moment gaan wij aan de slag.

Geniet van jouw dagje uit!

Jij hebt zojuist je boeking bij Citypoint geplaatst en gaat een onvergetelijke dag beleven. Dit alles zonder zorgen en extra inspanning.

Een week van tevoren ontvang je netjes een mail met daarin een aantal tips, zoals de beste parkeergelegenheid en de plaatselijke kroeg voor jouw onvergetelijk dagje uit!

stap44-300x300-copy

Liever even babbelen?

sandor

Laat Sandor je terug bellen!

Of bel ons op 06 48767966

Hoe geweldig zou het zijn als jij je hele dagje uit op één plek kunt regelen? Geen problemen met het benaderen van verschillende partijen en het betalen van verschillende rekeningen. Citypoint neemt al deze zorgen voor jou uit handen!

0