Vraag offerte aan

Wij regelen jouw dagje uit tot in de puntjes…

Kies je stad!

Vrijgezellenfeest vrouwen Den Bosch

Is dit het jaar dat jouw beste vriendin gaat trouwen? Jij bent deze keer de uitgekozen persoon om van het vrijgezellenfeest van jouw vriendin een onvergetelijke dag te maken. Waar te beginnen… Het aanbod is oneindig en jullie tijd en budget niet. Wij van Citypoint helpen je graag verder met het samenstellen van jullie vrijgezellenfeest vrouwen Den Bosch.
Het is toch geweldig om jouw vriendin een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij helpen jouw graag om te kijken wat er mogelijk is. Wordt het een BBQ tocht over de Binnendieze of toch een cocktailworkshop in het centrum van Den Bosch. Alles maar dan ook alles is mogelijk bij Citypoint. Ben jij dus de aangewezen persoon die dit jaar het vrijgezellenfeest vrouwen in Den Bosch moet organiseren en heb jij hulp nodig tussen al het aanbod van de stad? Bij ons kies je kinderlijk eenvoudig tussen het aanbod van Den Bosch. Door 3 verschillende filters krijg je een voor jou perfect beeld van wat er mogelijk is. Daarnaast is het ook mogelijk om een vooraf samengesteld pakket te kiezen, waarbij jullie voor een vast bedrag een dag vullend programma voorgeschoteld krijgen. Deze pakketten zijn onder de Citypointers getest en gekozen op basis van prijs, kwaliteit en plezier!
Ook houdt Citypoint niet van narigheidjes als meerdere facturen, contactpersonen en bijkomstige kosten. Bij Citypoint ontvang je altijd 1 factuur en 1 contactpersoon die je op weg helpt en begeleid.

Citypoint vrijgezellenfeest Den Bosch vrouwen

Wij hebben de beschikking over meer dan 150 activiteiten, eetgelegenheden, vervoersmogelijkheden en verblijfsaccommodaties in en rondom Den Bosch. Gaan jullie dit jaar voor het meest geweldige vrijgezellenfeest vrouwen in Den Bosch, neem dan een kijkje op Citypoint of kom langs op ons kantoor. Dan kijken we samen naar jullie wensen en eisen en vormen we dit om tot een onvergetelijk dagje uit in Den Bosch.

Ja ik ben opzoek naar een vrijgezellenfeest:

Wat leuk, we helpen je graag. Neem een kijkje op de website of bel ons op 06-48767966
Wij zijn al meer dan 5 jaar bekend met de vrijgezellenfeesten in Den Bosch. Dus wij kunnen jouw helpen om tot een onvergetelijk vrijgezellenfeest Den Bosch vrouwen uit te komen.

Éen contactpersoon

U staat centraal!
U krijgt uw eigen contactpersoon die van boeking tot uitvoering u begeleid in uw dagje uit

Alles onder 1 dak!

Alles onder 1 dak? Ja echtwaar meer dan 150 activiteiten, restaurants, vervoersmogelijkheden en verblijfsaccomodaties!

Één offerte en factuur!

Omdat Citypoint alles onder 1 dak heeft, ontvangt u ten alle tijden maar 1 offerte en 1 factuur.

Normale tarieven

De prijzen van Citypoint zijn inclusief BTW en daarnaast doen wij niet aan boekingskosten of andere bijkomende narigheidjes

Hoe werkt het?

stap1

Kies je stad

We hebben drie filters geplaatst op de site. Hiermee kun je zoeken op budget per persoon, het soort gezelschap en welke soort activiteit je graag wilt. Het gebruik van deze filters is niet noodzakelijk, maar geeft je voorbeelden die voor jou van toepassing zijn. 

Staat jouw activiteit er niet tussen? Bel ons even op 06 48767966 en we stellen ook voor jouw een geweldig dagje uit samen.

Selecteer activiteiten

Heb je iets gevonden wat perfect bij jouw dagje uit past? Druk dan op toevoegen. Hiermee wordt jouw activiteit in jouw dagje uit geplaatst. Je kunt deze altijd bekijken met de knop rechts bovenin de website:)

stap2
stap3-300x300

Vraag offerte of informatie aan

Na het selecteren van je activiteiten klik je  rechts bovenin op “Jouw dagje uit “. Hier maak je een keuze tussen informatie aanvragen of een offerte.

Hierna vul je jouw NAW-gegevens en bijkomende zaken in. Vervolgens druk je op verzenden. Vanaf dat moment gaan wij aan de slag.

Geniet van jouw dagje uit!

Jij hebt zojuist je boeking bij Citypoint geplaatst en gaat een onvergetelijke dag beleven. Dit alles zonder zorgen en extra inspanning.

Een week van tevoren ontvang je netjes een mail met daarin een aantal tips, zoals de beste parkeergelegenheid en de plaatselijke kroeg voor jouw onvergetelijk dagje uit!

stap44-300x300-copy

Liever even babbelen?

sandor

Laat Sandor je terug bellen!

Of bel ons op 06 48767966

Hoe geweldig zou het zijn als jij je hele dagje uit op één plek kunt regelen? Geen problemen met het benaderen van verschillende partijen en het betalen van verschillende rekeningen. Citypoint neemt al deze zorgen voor jou uit handen!

0